Zoso Music Shop - Damijan Simčič s.p. Gradnikove Brigade 37 5000 Nova Gorica SI
Predstavitev

Otvoritev trgovine Zoso sega v leto 1990, ko sta združila moči dva glasbena navdušenca, ki sta sanjala o glasbeni trgovini, ki bi zadovoljila širok krog kupcev, še posebej zahtevne poslušalce, ki so morali do takrat po svoje najljubše fonograme romati čez mejo v sosednjo Italijo ali Avstrijo, ali pa še kam dlje. Bila sta dovolj drzna in pogumna da sta sanje uresničila. Trgovina je dobila ime po vzdevku kitarista legendarne skupine Led Zeppelin.

Osnovna dejavnost trgovine je prodaja nosilcev zvoka (CD, SACD, VINYL LP ) ter glasbenih DVD-jev (koncerti, dokumentarci, video zbirke).

Dodatne dejavnosti so:

V naši ponudbi lahko najdete tako fonograme komercialnih domačih in tujih izdaj, kot tudi prave avdiofilne bisere. V stalni ponudbi imamo fonograme svetovno znanih založb, kot so:  CHESKY, WORLD CIRCUIT,  REFERENCE , TELARC, SPEAKERS CORNER, WAGRAM,  STOCKFISH RECORDS,  EMI GROUP,  FAVORED NATIONS, SONY BMG, UMG , WMG (Warner Music Group) itd. Če želenega fonograma nimamo v obstoječem katalogu, vam ga lahko nabavimo po naročilu v tujini (dosegljive so nam tudi posebne japonske izdaje, ki so vedno nekaj posebnega).

Velik poudarek namenjamo kupcem s posebnimi željami, saj jim nudimo pomoč tako pri svetovanju kot iskanju posameznih fonogramov najljubših izvajalcev. Zadnje čase veliko pozornosti posvečamo tudi vinilnim LP ploščam, saj imamo nove izide vedno na zalogi tudi v tovrstnem formatu.

Naša največja želja je vzdrževati celovit servis za glasbene navdušence, s katerim bi kar najbolj pokrili potrebe tako povprečnih kot tudi bolj zahtevnih poslušalcev ter tistih pravih poznavalcev - avdiofilov.

Kontakti:

Zoso Music Shop
Gradnikove brigade 37
5000 Nova Gorica
SLOVENIJA

Delovni čas:

Delavnik: 10:00 - 13:00 / 14:00 - 19:00
Sobota: 10:00 - 13:00

  • Telefon:

+386 5 333 4 888

  • Osebni telefon:

Damijan: 041 759 758
Riki: 031 759 758

  • e-mail:

zoso@siol.net

Lokacija:

[ Kliknite sem za Najdi.si zemljevid ]

Dobrodošli!