Zoso Music Shop - Damijan Simčič s.p. Gradnikove Brigade 37 5000 Nova Gorica SI
Izjava zasebnosti

Upravljavec spletne trgovine http://zoso.si je Damijan Simčič s.p.

Matična številka: 5226613000

Št. vpisa v register AJPES 0108-82-20130605-000102 z dne 05.06.2013.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) je upravitelj zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine.

Za potrebe poslovanja, spletna trgovina ob registraciji zbira naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov in kraj bivanja,
 • naslov elektronske pošte,
 • kontaktno telefonsko številko,
 • geslo v šifrirani obliki.

Za točnost podatkov, vnešenih s strani uporabnikov spletne trgovine, upravljavec ne odgovarja.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, preko katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine. Uporabnikom je ob obisku strani dodeljen sejni piškotek za hranjenje vsebine nakupovalne košarice. Poleg njega se v brskalnik shranijo piškotki z omejenim trajanjem 30 (trideset) dni po zadnjem obisku. Slednji služijo za kranjenje uporabnikovih nastavitev prikaznega jezika spletne trgovine in izbrane valute. Med zadnjimi se na računalnik shranijo piškotki sistema Google Analytics, ki pomagajo pri analizi obiskov spletne trgovine.

Vsi podatki se, razen piškotkov, trajno hranijo v zaščiteni podatkovni bazi spletne trgovine http://zoso.si. Sejni piškotki se v začasni pomnilnik strežnika prenesejo le v času uporabnikovega obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, piškotki pa so shranjeni na uporabnikovem računalniku.

Upravitelj, Damijan Simčič s.p., lahko podatke v anonimizirani obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj, Damijan Simčič s.p., uporabniških podatkov v nobenem primeru ne bo predal tretjim osebam. Dostavnim službam bomo v primeru naročila zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

 

O piškotkih

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

 

Seznam piškotkov, ki se uporabljajo v spletni trgovini:

 • Lastni piškotki:
  Ime: PHPSESSID
  Namen: za vzpostavitev uporabniške seje in delovanja piškotkov

  Ime: cc_cookie_accept; cc_cookie_decline
  Namen: preverjanje potrditve piškotkov
   
 • Piškotki tretjih oseb:
  Ime: _ga
  Namen: statistika ogledov spletne strani
  Podjetje: Google inc.