Zoso Music Shop - Damijan Simčič s.p. Gradnikove Brigade 37 5000 Nova Gorica SI

Sorodni artikli

Celine Dion - My Love: Essential Collection
14,95€   14,49€
Format: 1 CD 1 CD
Celine Dion - Colour Of My Love
12,52€   10,48€
Format: 1 CD 1 CD

Celine Dion - My Love: The Ultimate Essential Collection

Celine Dion - My Love: The Ultimate Essential Collection
Spletna cena:
Redna cena:17,08€
Zaloga:Na zalogi

Format: 1 2CD 1 2CD
Leto izdaje: 5.7.2008
EAN: 886974005025
Rok dobave: do 7 dni
Količina: Dodaj v košarico


Celine Dion is the 'World's Biggest Selling Female Artist' who has collected numerous awards worldwide including Golden Globes, Grammys and Academy Awards. This amazing collection includes all Celine's huge UK hits - 'My Heart Will Go On (Theme From Titanic)', 'Think Twice', 'All By Myself', 'Tell Him', 'The Power Of Love', 'It's All Coming Back To Me Now' and more.

CD 1
1. My Heart Will Go On
2. Think Twice
3. It's All Coming Back To Me Now
4. A New Day Has Come
5. Taking Chances
6. That's The Way It Is
7. The Power Of Love
8. Because You Loved Me
9. Tell Him (Feat. Barbra Streisand)
10. Pour Que Tu M'aimes Encore
11. I Drove All Night
12. I'm Alive
13. All By Myself
14. Alone
15. Immortality (Feat. The Bee Gees)
16. Beauty & The Beast (with Peabo Bryson)
17. There Comes A Time (New Track)
18. My Love (New Version)

1. River Deep Mountain High
2. One Heart
3. I'm Your Angel (Feat. R.Kelly)
4. Only One Road
5. Falling Into You
6. You & I
7. To Love You More
8. Eyes On Me
9. Have You Ever Been In Love
10. The Reason
11. Seduces Me
12. The First Time Ever I Saw Your Face
13. Dance With My Father
14. Misled
15. Love Can Move Mountains
16. Call The Man
17. Goodbye's The Saddest Word
18. The Prayer (Feat. Andrea Bocelli)

Dodatne slike

Za ta artikel ni dodatnih slik.