Zoso Music Shop - Damijan Simčič s.p. Gradnikove Brigade 37 5000 Nova Gorica SI

Dionne Warwick - Platinum Collector Series

Dionne Warwick - Platinum Collector Series
Spletna cena:
Redna cena:13,01€
Zaloga:Na zalogi

Format: 1 CD 1 CD
Leto izdaje: 5.7.2004
EAN: 8886352706188
Rok dobave: do 7 dni
Količina: Dodaj v košarico


Disc One:

01. Walk On By
02. (Theme From) Valley Of The Dolls
03. I Say A Little Prayer
04. Don't Make Me Over
05. I'll Never Fall In Love Again
06. Anyone Who Had A Heart
07. Do You Know The Way To San Jose
08. Reach Out For Me
09. I Just Don't Know What To Do With Myself
10. (There's) Always Something There To Remind Me
11. Alfie
12. Message To Michael
13. Promises, Promises
14. You'll Never Get to Heaven (If You Break My Heart)
15. Trains And Boats And Plans
16. The April Fools
17. The Windows of The World
18. Are You There (With Another Girl)
19. A House Is Not A Home
20. This Empty Place

Dodatne slike

Za ta artikel ni dodatnih slik.