Zoso Music Shop - Damijan Simčič s.p. Gradnikove Brigade 37 5000 Nova Gorica SI

Sorodni artikli

Chuck Berry - The Best Of
14,64€   14,48€
Format: 1 CD 1 CD

Chuck Berry - Rockin' : 20 Original Recordings

Chuck Berry - Rockin' : 20 Original Recordings
Spletna cena:
Redna cena:16,25€
Zaloga:Na zalogi

Format: 1 Vinyl LP 1 Vinyl LP
Leto izdaje: 5.7.2010
EAN: 8712177056842
Rok dobave: do 7 dni
Količina: Dodaj v košarico


Limited edition vinyl LP pressing of this collection from the Rock 'n' Roll legend containing 20 original recordings. Features the classics 'Rock 'n' Roll Music', 'You Can't Catch Me', 'Sweet Little Sixteen', 'Johnny B. Goode' and many others.

Disc 1:

  1. Maybellene
  2. Wee Wee Hours
  3. Thirty Days (To Come Back Home)
  4. No Money Down
  5. Roll Over Beethoven
  6. Too Much Monkey Business
  7. Brown-Eyed Handsome Man
  8. You Can't Catch Me
  9. School Day (Ring, Ring Goes The Bell)
  10. Rock And Roll Music
  11. Sweet Little Sixteen
  12. Johnny B. Goode
  13. Around And Around
  14. Carol
  15. Joe Joe Gunne
  16. Sweet Little Rock And Roller
  17. Almost Grown
  18. Little Queenie
  19. Memphis Tennessee
  20. Back In The U.S.A.

Dodatne slike

Za ta artikel ni dodatnih slik.