Zoso Music Shop - Damijan Simčič s.p. Gradnikove Brigade 37 5000 Nova Gorica SI

George Michael - Live In London

George Michael - Live In London
Spletna cena:
Redna cena:23,18€
Zaloga:Na zalogi

Format: 1 2 DVD 1 2 DVD
Leto izdaje: 5.7.2009
EAN: 886976038595
Rok dobave: do 7 dni
Količina: Dodaj v košarico


 Pop legend George Michael performs live in London. The singer, whose adventure on the international music scene began in the early '80s as a member of sensational pop-duo Wham!, graced the audience with an eclectic and career-spanning set featuring numerous hits such as 'Faith', 'Too Funky', 'Careless Whisper' and 'Freedom '90'. The full tracklisting includes 'Waiting (Reprise)', 'Fastlove', 'I'm Your Man', 'Flawless (Go To The City)', 'Father Figure', 'You Have Been Loved', 'An Easier Affair', 'Everything She Wants', 'One More Try', 'A Different Corner', 'Too Funky', 'Shoot The Dog', 'John And Elvis Are Dead', 'Faith', 'Spinning The Wheel', 'Feeling Good', 'Roxanne', 'My Mother Had A Brother', 'Amazing', 'Fantasy', 'Outside', 'Careless Whisper', 'Freedom '90'.

1. Waiting (Reprise)
2. Fast love
3. I’m Your Man
4. Flawless (Go To The City)
5. Father Figure
6. You Have Been Loved
7. An Easier Affair
8. Everything She Wants
9. One More Try
10. A Different Corner
11. Too Funky
12. Shoot The Dog
13. John And Elvis Are Dead
14. Faith
15. Spinning The Wheel
16. Feeling Good
17. Roxanne
18. My Mother Had A Brother
19. Amazing
20. Fantasy
21. Outside
22. Careless Whisper
23. Freedom ’90


“I’d Know Him A Mile Off!” Documentary

1. Precious Box
2. Jesus To A Child
3. First Time Ever

Dodatne slike

Za ta artikel ni dodatnih slik.